Napredni

Kurs Fotografije

O Naprednom Kursu

Ako ste pohađali neki kurs fotografije ili ste samostalno došli do izvesnih saznanja i želite da popunite rupe u znanju ili jednostavno hoćete dalje da se usavršavate uz našu stručnu pomoć, sa ovim paketom sve to možete i to prilagođavajući program sopstvenim potrebama. Jednostavno, uđete u naš originalni Mozaik sistem organizacije, učlanjivanjem, pratite naše ponude časova i odreagujete rezervacijom mesta po terminu i sadržaju koji se vama dopada. Koraci su sledeći:

  • Kontakt sa organizatorom; preporuka je da to bude uživo ili telefonom, ali može i putem e-maila.
  • Plaćanjem godišnje članarine od 2.000 dinara dobijate ID-karticu Foton centra sa kojom se ulazi u Mozaik sistem (za one koji se prvi put učlanjuju uključujemo tekuću i celu narednu kalendarsku godinu).
  • Stavljamo vašu e-mail adresu na mailing listu Mozaik sistema i vama će povremeno stizati obaveštenja, nekoliko dana ranije, o sadržaju najavljenog termina. Ako vam se dopada, vi rezervišete mesto, a plaćate prilikom dolaska samo taj jedan termin.

Program Naprednog kursa sa cenama pojedinačnih termina:

  • Predavanje – stručna akademska predavanja iz likovnosti, estetike i dokumentarnosti fotografije. Davanje zadataka. (1,5-2,5h=1.500 din.)
  • Korektura radova u učionici (kritička radionica) – pregled radova po zadatim temama, sa naše preporučene liste, ili na slobodnu temu. Cilj: izgradnja port-folia radi napredovanja po nivoima i stepenima i dobijanje sertifikata (1,5h=1.500 din.).
  • Photoshop – praktična obrada fotografija uz snimanje celog časa i slanje na e-mail (1,5h=2.000 din.). Najefikasniji metod učenja Photoshop-a i Lightroom-a.
  • Snimanje u studiju – sa našim modelom, profesorom i LED rasvetom, u profesionalnom studiju, za portret, beauty, fashion (1,5h=2.000 din.); za akt (1,5h=3-4.000 din.).
  • Iznajmljivanje studija – sa vašom kompletnom organizacijom i našom asistencijom – nameštanjem svetla (2h=6.000 din.).
  • Događaji – pružanje informacija o zanimljivim događajima, saveti i uputstva za samostalno snimanje, radi dopunjavanja port-folia (besplatno).

Prijavljivanjem dobijate kompletan informator ovog kursa.

Galerija

Dodatne informacije

Pošto učlanjivanjem dobijate našu ID-karticu i mi stojima iza vas kod svih vaših javnih snimanja, garancija, preporuka, kao i prilikom ostvarivanja izvesnih beneficija, bilo bi dobro da se upoznamo na sastanku uživo jer je dobra komunikacija ključ uspešne saradnje.

Foton sistem napredovanja ima sledeće nivoe sa stepenima: osnovni (A1 i A2), srednji (B1 i B2) – nakon kojeg se dobija zvanje Mediet; viši (C1 i C2), visoki (D1 i D2) – nakon kojeg se dobija zvanje Kadet; Artist FC, Profesionalni fotograf FC i Master Class FC.

Od srednjeg nivoa pa naviše, mentor – jedan profesor iz našeg tima vas vodi i kasnije overava vaš štampani port-folio. Ideja je da se najpre međusobno upoznate na predavanjima i korekturama radova i obostrano pronađete po sferama interesovanja, tipu senzibiliteta i dobroj komunikaciji.

Možete propuštati termine koji vama nisu odgovarajući koliko god želite. Ali ako rezervišete mesto u odabranom terminu, onda je važno i da dođete jer je broj mesta u svakoj grupi ograničen. Tolerišemo jedan nedolazak po kartici, kod iznenadne sprečenosti. Ako se to ponovi, automatski se iskače iz sistema i potrebno je izvaditi novu karticu.

Svaki polaznik šalje svoje radove profesoru na korekturu do 30-ak, na način na koji škola to obezbedi.

Prijava za kurs